Beste klant welkom bij Crea Houz,

Als ik me even mag voorstellen.

Ik ben Maurice Matthijsse, trotse eigenaar van Crea Houz. Ik Ben al 25 jaar actief in de interieur branche, van stoffeerder, verkoper tot interieur stylist. Ik heb dan ook alle facetten in de branche leerzaam doorlopen en ben altijd in dienst geweest bij gerenommeerde bedrijven met een hoog afwerk niveau. De interieur branche weet mij dan ook nog iedere dag te boeien met zijn hoeveelheid materialen, producten, kleuren en de oneindige combinatie dat ieder interieur weer uniek maakt.

Het streven naar een interieur dat perfect bij u past, begint bij een goed advies. Zo stellen wij een interieur samen op gevoel, smaak, functionaliteit en misschien emotie, maar uiteraard ook budget. Om deze factoren in balans te krijgen, bent u bij Crea Houz op de juiste plaats.

Wij staan persoonlijk achter elk product dat wij presenteren en elke verkoop die we maken. We geven 3 jaar volledige garantie op onze producten en werk. We verschuilen ons niet achter onze leveranciers. U koopt tenslotte bij Crea Houz. Ons doel is dat elke klant 100% tevreden is, zodat we onze klanten kunnen blijven fascineren.

Maurice Matthijsse

Crea Houz
Rijksweg 39a
6247AA, Gronsveld

+31 43 302 24 37 info at creahouz dot nl

+31 6 42 56 39 01
Persoonlijk advies bij Crea Houz